30. juni 2011

God sommer! :)

Jeg reiser bort i morgen, og blir borte i en uke uten internett-tilgang, så det blir ikke noe blogging. Men jeg kommer forhåpentligvis hjem med noen nye lakker :)
God sommer, og tusen takk for at dere leser bloggen min!

Tenkte jeg kunne vise fram "reiseneglene" mine :) 
Ett lag med KIKO 290, kanskje jeg legger på matte top coat, hvis jeg rekker det.



27. juni 2011

Sephora by OPI: Glee

Som stor Glee-fan og neglelakkavhengig har jeg selvfølgelig siklet på denne kolleksjonen siden jeg fant ut om den. Jeg drar til Italia på fredag og håper på en tur til Sephora i Roma for å få med meg noen av disse skjønnhetene. Mine personlige favoritter er Slushied, Hell to the no, Diva-in-training og Nail printsene med noter.

Fra øverst og nedover: Diva-in-training, Gleek out!, Miss bossy pants, Mash up, Slushied, Hell to the no og Who let the dorks out? 

Mini Kitet består av Miss Bossy pants, Slushied, Gleek out og Mini Kit-eksklusivene Celibacy Club (Diamant Top Coat), Sue vs. Shue og Express yourself to yourself. 

Kolleksjonen består også av tre forskjellige Nail prints med blåe og hvite polka dots, Gullstjerner og noter.



Har du noe fra denne kolleksjonen? Har du noen favoritter? :)

26. juni 2011

Matte galakse-inspirerte negler

Jeg liker denne kombinasjonen veldig godt, og lakken fra KIKO er bare en helt fantastisk lilla lakk med shimmer som bytter farge mellom lilla, turkis, og orange! Ett lag med KIKO 278 over ett lag med MNY 677 (en utrolig bra svart lakk. Tørker fort og dekker med ett lag). Toppet med Matte Top Coat fra Gosh.
Desverre kom ikke lakkene så godt fram på bildene.



Uten Matte Top Coat:










24. juni 2011

Swatch: OPI Dating A Royal

Dette er en nydelig kongeblå lakk, en av mine absolutte favoritter. Denne lakken passer til det meste, men den tørker litt tregt. Siden det er en jellylakk trenger man 2-3 lag men det er ikke nødvendig med top coat.



22. juni 2011

Sommernegler :)

Synes det var på tide med litt mer sommerlige negler, så jeg lagde et design med
Essence Color 'n Go i 22 What do u think? Hvit konadlakk med plate m61 og gule pyntestener. Lakken fra Essence skal være hurtigtørkende, noe den ikke er, men man trenger bare 1-2 lag. Jeg ble ganske fornøyd, bortsett fra at stenene satt litt rart på. Hva synes du? :)


Fikk endelig til å laste opp bildene ;)
















20. juni 2011

Eh, Kanel?!

Jeg ville gjøre et eller annet litt annerledes med lakken fra forrige innlegg, så jeg bestemte meg for å drysse på litt kanel. Jeg hadde en slags idé om et sandstrand-aktig design, og resultatet ble ikke så verst. Det kan også minne litt om rust, spesielt om man tar på litt mye. Jeg liker egentlig også ganske godt at den setter igjen litt kanelduft på neglene :) Tok bare på litt topcoat, drysset på og la topcoat over igjen.



Hva synes du? Har du prøvd noe lignende? :)

19. juni 2011

Swatch: KIKO 303

Dette er en nydelig champagnefarget lakk med masse shimmer i sølv og gull! Veldig fin  alene med 2-3 lag, men også veldig fin over andre lakker som beige. Tørker rimelig fort, men har en litt vanskelig konsistens. Kanskje ikke akkurat en sommerlakk, men enkel og elegant ;) Bildene er tatt i lampelys, men i sollys får lakken en mer rosa-aktig farge.

 2 lag

18. juni 2011

Lilla med prikker og stener :)

Her er et enkelt design. Brukte ett lag med 293 fra KIKO og prikkene er laget med Blue Sky fra Isadora. Jeg satte på lyseblå pyntestener på de midterste prikkene. Beklager at bildene ikke er så bra, de er tatt med mobilkamera ;)



Prikkeverktøyet og Pyntestenene er vunnet på minfargerikeverden.blogspot.com

16. juni 2011

KIKO Make Up Milano

Kiko er et italiensk kosmetikkmerke som har butikker i Italia, Spania, Portugal, Tyskland og Frankriket. Bra kvalitet til gode priser. Lakkene deres koster 3,9 euro (litt over 30 kr), de tørker veldig fort og man trenger som regel bare ett lag. De har stort utvalg i farger, basecoats osv.
Nettsiden er på italiensk og selger ikke utenfor Italia, men det er likevel verdt å ta en kikk på:
http://www.kikocosmetics.com/it/home
Hvis du vil se på lakkene går du på Make Up > Mani > Smalti
og hvis du vil se på basecoats, treatments osv går du på Make Up > Mani > Curativi Unghie
Dette er et av mine favoritt neglelakkmerker :)


KIKO 303 og KIKO 278

KIKO 327

KIKO 293 (Base) KIKO 230 (Glitter)

EDIT: Lakkene er nå på salg til 2,5 euro! 

15. juni 2011

Gull og Graffiti

Her er en av manikyrene fra forrige innlegg. Lakkene jeg brukte var: ett lag med en beige lakk fra Depend (nummeret synes ikke lenger), ett lag med 303 fra KIKO og Isadora Graffiti Nails i All City Brown. Dette er veldig enkelt men ser ganske stilig ut :)

Tilbake igjen! :)

Ja, nesten en måned siden sist innlegg. Jeg beklager virkelig, men har hatt veldig mye å gjøre for tiden. Får prøve å gjøre det godt igjen med et lite "Bildedryss" fra neglene jeg har hatt siden da.
Fikk meg Konad en gang i mai, så jeg trenger litt øvelse :)








Dette bildet ble tatt før jeg fikk "ryddet opp" rundt neglebåndene ;)